Ragyogjon üde és szikrázó mosolyával!

Pellion Esztétikai Fogászat

Minőség és Esztétika

Budapest, VII. kerület, Bajza u. 2 II. emelet 3.
06-20/391-9911

Esztétikai fogászat

Ingyenes konzultáció

Rendelőnkben az állapotfelmérés és konzultáció ingyenes

Állapotfelmérés

Specialitásaink

Élethű fogpótlások, fémmentes hidak és koronák, direkt héjak...

Árak és garancia

Egyedülálló garancia

Professzionális fogászati anyagok, és szakértelem Önnek, Önért

Fotógaléria

Fotógaléria

Esettanulmányok: fogászati kezelés előtti és utáni képek

Csubra Erika

Csubra Erika

“Életvidám és kedves  személyiség, empatikus kisugárzású ember vagyok: a páciensek esetleges félelmeit segítem feloldani,hogy a lehető legkellemesebbé tegyem a székben eltöltött időt. A szakma szeretete jellemez: életpályámat a gyógyítás,a tisztaság és a törődés határozza meg. Pácienseimmel nyíltan, határozottan, és kedvesen kommunikálok. Minden tájékoztatást és kezelést megkapnak tőlem, ami segíti őket abban, hogy tökéletes szájhigiéniát érjenek el, és ezt fenn is tudják tartani. Lelkiismeretesen és nagyon precízen dolgozom."

 

1999-2001-ben végeztem el a fogászati asszisztensi és klinikai fogászati higiénikusi iskolát a Szentágothai János Egeszségügyi Szakképző Iskolában.
 
Szakmai tapasztalatok:
 
1999-től folyamatosan a fogászatban dolgozom, nagy szakmai gyakorlattal rendelkezem az asszisztálás és a szájhigiénikusi munkák tetületén is.  

2016-tól a Pellion Esztétikai Fogászat asszisztense és dentálhigiénikusa vagyok.

Feladatköreim:

- az orvos munkájának segítése, támogatása, asszisztálás, állapotfelmérés, adminisztráció, kapcsolattartás a páciensekkel,
- ínybetegségek gyógyítása, fogkőeltávolítás, fogágykezelés, szájápolási tanácsadás: instruálás és motiválás, fogfehérítések elvégzése, lenyomatok vétele.