Ragyogjon üde és szikrázó mosolyával!

Pellion Esztétikai Fogászat

Minőség és Esztétika

Budapest, VII. kerület, Bajza u. 2 II. emelet 3.
06-20/391-9911

Esztétikai fogászat

Ingyenes konzultáció

Rendelőnkben az állapotfelmérés és konzultáció ingyenes

Állapotfelmérés

Specialitásaink

Élethű fogpótlások, fémmentes hidak és koronák, direkt héjak...

Árak és garancia

Egyedülálló garancia

Professzionális fogászati anyagok, és szakértelem Önnek, Önért

Fotógaléria

Fotógaléria

Esettanulmányok: fogászati kezelés előtti és utáni képek

Dr. Pellion Katinka

" Munkámat művészetnek tekintem, s így állok hozzá A Pácienseimhez. Ez az indíttatás lényem legmélyéről származik és ez az igényesség jellemzi a munkáimat.  Nagyon fontosnak tartom, hogy a magas minőség és az esztétika kéz a kézben járjanak a rendelőmben. Pácienseimmel immár 15-17 éves kapcsolatot ápolok, törődök Velük és szépítem a fogaikat. Részletesen informálom Őket: így a lehetőségek tárházából személyre szabottan tudják kiválasztani a számukra ideális megoldást.

Professzionális, - szintén "személyre szabott" fogtechnikus mesterekkel dolgozok együtt, a pácienseim  már a laborban  megismerkednek a készülő fogpótlásukkal: héjakkal,fémmentes koronákkal  és  CAD/CAM ultrapontosságú hídjakkal: ekképp mindent eldönthetnek még a fogművek beragasztása előtt: a forma- és színvilágot együtt álmodják meg a fogtechnikussal.Így jönnek létre azok a fogművek,amelyek tartóssága évtizedekben mérhető."

Bővebben: Dr. Pellion Katinka

Csubra Erika

Csubra Erika

“Életvidám és kedves  személyiség, empatikus kisugárzású ember vagyok: a páciensek esetleges félelmeit segítem feloldani,hogy a lehető legkellemesebbé tegyem a székben eltöltött időt. A szakma szeretete jellemez: életpályámat a gyógyítás,a tisztaság és a törődés határozza meg. Pácienseimmel nyíltan, határozottan, és kedvesen kommunikálok. Minden tájékoztatást és kezelést megkapnak tőlem, ami segíti őket abban, hogy tökéletes szájhigiéniát érjenek el, és ezt fenn is tudják tartani. Lelkiismeretesen és nagyon precízen dolgozom."

 

Bővebben: Csubra Erika