Megvalósítjuk álmai mosolyát!

Pellion Esztétikai Fogászat

Prémium minőség és tartósság

Budapest, VII. kerület, Bajza u. 2 II. emelet 3. 
06-20/391-9911

Esztétikai fogászat

Amit képviselünk

Esztétika,minőség és empátia

Állapotfelmérés

Specialitásaink

Élethű fogpótlások, fémmentes hidak és koronák, direkt héjak...

Árak és garancia

Egyedülálló garancia

Professzionális fogászati anyagok, és szakértelem Önnek, Önért

Fotógaléria

Fotógaléria

Esettanulmányok: fogászati kezelés előtti és utáni képek

Esztétikus prémium tömések 5 év garanciával !!!

fogfeherites pellion

 

Esztétikus, környezetükbe teljesen beolvadó PRÉMIUM ,CIZELLÁLT SZÉP TÖMÉSEK - EGYEDÜLÁLLÓ- 5 ÉV GARANCIÁVAL !!!

Gondolta volna, hogy egy jól kivitelezett fogszínű tömés, akár 10-15 évig is remekül funkcionál? Legidősebb töméseink lassan 18-20. évükbe érnek és még mindig működnek ( mindez 20 év utánkövetés távlatából,ami lesz nyilván több is,ahogyan telnek az évek)

Rendelőnkben nagy figyelmet fordítunk a precíz és szép munkára! Ön olyan töméseket, igazából restaurációkat kap, amik nagyon tartósak és igényesek is egyben!

Visszaállítjuk a fogak eredeti színét és formáját: a csücsök- és barázdarendszert, rendelőnkben nem is "klasszikus tömések" készülnek,sokkal inkább fogszínű restaurációk.

esztetikus tomesek

A tömés az egyik leggyakrabban végzett beavatkozás és az egyik legfontosabb is!- ezt nem győzzük kiemelni.

A fogak helyreállíthatóak egy jó töméssel akár évtizedekig,ráadásul,ha a fogászati árpalettát tekintjük, akkor az egyik legkevésbé költséges fogászati beavatkozás. Mindenképpen olyan rendelőt válasszanak,akik hosszú távú garanciát tudnak vállani,mert az biztosítja a minőséget. A csak két-három évig tartó,kipotyogó tömések esetében vagy a tervezéssel,vagy a kivitelezéssel gond van.

Az alábbi fotó pároson régi elalvult tömések cseréjét lehet látni,a végeredmény: a teljesen természetes és szép fogszínű restaurációk sora.

A restaurációk többféle színből állnak, így szépen beolvadnak a környezetükbe.

ALSÓ NAGYŐRLŐ FOGAK  RESTAURÁLÁSA FOGSZÍNŰ TÖMÉSEKKEL: láthatatlan, jóízűen nevethet,senki nem jön rá,hogy a fogai restauráltak. Imádni fogja!

Ráadásul a legkisebb beavatkozások egyike. Egyszerre,egy zsibbasztással ,egy oldalon több restauráció is elvégezhető. Rendelőnkben sokszor végzünk úgynevezett KVADRÁNS-FOGÁSZATOT, amikor a fogazatot az egyik oldalon ( pl. jobb lenn) teljesen helyreállítjuk, akkor egy kvadránst megoldottunk.Így sokszor akár 4 alkalommal,4 ülésben rekonstruálhatóak a fogak.  

Esztétikus tömések