Ragyogjon üde és szikrázó mosolyával!

Pellion Esztétikai Fogászat

Minőség és Esztétika

Budapest, VII. kerület, Bajza u. 2 II. emelet 3.
06-20/391-9911

Esztétikai fogászat

Ingyenes konzultáció

Rendelőnkben az állapotfelmérés és konzultáció ingyenes

Állapotfelmérés

Specialitásaink

Élethű fogpótlások, fémmentes hidak és koronák, direkt héjak...

Árak és garancia

Egyedülálló garancia

Professzionális fogászati anyagok, és szakértelem Önnek, Önért

Fotógaléria

Fotógaléria

Esettanulmányok: fogászati kezelés előtti és utáni képek

Fogorvosi rendelő a belvárosban a 7.kerületben

A Pellion Esztétikai Fogászat Budapesten a belvárosban nyitotta meg kapuit a 7. kerületi Bajza utcában.

Kellemes hangulatú, szép és új rendelőnk szíves rendelkezésükre áll mindazok számára,akiknek fontos a minőségi, magas esztétikájú ellátás, tartós garanciával!

A szolgáltatások fókuszpontjában Ön áll! Szeretjük Pácienseinket és örülünk,ha sokáig után tudjuk követni és kontrollálni a helyreállított fogakat és a mosolyokat.A fogorvosnak is rendkívül jó érzés,ha  a kontrollok alkalmával  tudja,hogy minden rendben van ,jó munka és szép alkotások születtek.

Szeretettel várjuk, hogy mosolya újjászülethessen! 

A gyönyörű ápolt fogak nagyban hozzájárulnak a kiváló közérzethez,az önfeledt nevetéshez, a szép emberi kapcsolatokhoz! -vagyis egy magas mindennapi életminőséghez!

Az emberek zöme szereti eltolni, amennyire lehet halogatni a fogászati kezeléseket! Ne várjon, tényleg nem érdemes! :)

Ragyogjon új, üde és szikrázó mosolyával!

Esetleges szorongásait hamar feloldjuk! :)

Rendelőnk megközelíthetőségét és a térképet az Elérhetőség oldalon tudja megtekinteni.

A fogászat a 6-7. kerület határán helyezkedik el, közel a diplomata negyedhez,az Andrássy úthoz.

 

Tiszteljen meg minket egy - ingyenes - konzultációval, és győződjön meg személyesen is emberi hozzáállásunkról és szakmai tudásunkról!

Pácienseink legmagasabb fokú ellátása és biztonsága érdekében a Pellion Esztétikai Fogszakorvosi Rendelő modern fogászati kezelőegységgel és berendezésekkel van felszerelve,melyeket az alábbiakban tekintheti meg:

 

Fogászati röntgenkészülékünk: CASTELLINI X-SAFE PROTECTION FALIKAROS RÖNTGEN

Ezeknek a nagyfrekvenciás röntgenkészülékeknek semmilyen szórt sugárzásuk nincsen,ultramodernek.

Elektromos gyökércsatornahossz-meghatározó készülék: WOODPEX II APEX-LOKÁTOR

Gyökérkezeléseknél a gyökércsatorna pontos hosszának meghatározására szolgál, amely a röntgenfelvételnél sokkal pontosabb eredményt ad. Nem szükséges sugárterhelés, ezért terhesek hölgyeknél is kivitelezhető a gyökérkezelés röntgenfelvétel készítése nélkül. A készüléket rutinszerűen alkalmazzuk pácienseinknél a mindennapokban.

A rengeteg egyszer használatos termék mellett rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk a műszerek, az eszközök, a fúrók, stb. sterilizálására. A kategóriájában is csúcsmodellnek számító WH LISA B TÍPUSÚ AUTOKLÁV segítségével a legtökéletesebb sterilizáció is megoldott.

Az autokláv működéséhez szükséges desztillált víz előállítására külön berendezés működik rendelőnkben,az EURONDA VÍZDESZTILLÁLÓ KÉSZÜLÉK kiváló terméke:

A leöblített, megszárított eszközöket becsomagoljuk egy FÓLIÁZÓ GÉP segítségével és így kerülnek be az autoklávba, ahol fél óra alatt megtörténik a tökéletes sterilizáció.

INTRAORÁLIS HOMOKFÚVÓ KÉSZÜLÉKÜNK: P555-Prophy-EZ Jet fogászati homokfúvó

Ezt a finom kidolgozású gépet a professzionális fogtisztításban használjuk. Nagy sebességgel szór speciális finom mentaízű port vízzel keverve a fogak felszínére, így fájdalommentesen távolíthatóak el a legapróbb fogkövek, elszíneződések még a legeldugottabb résekből is. Polírozza a fogakat, a kezelés végén tükörsima felületet kapunk.Fogfehérítés előtt különösen javasolt. Már ezzel a módszerrel is fehérednek a fogak.

Fotopolimerizációs lámpa: BLULIGHT LUX

Ennek a LED-technológián alapuló lámpának a segítségével világítjuk meg a töméseinket. A LED technológiának köszönhetően a tömések gyorsabban elkészíthetőek és jobb minőségűek a tökéletes polimerizáció miatt.

MEDILUX NAGYFREKVENCIÁS OPERÁCIÓS MŰTŐLÁMPA

A plafonon elhelyezkedő Medilux nagyfrekvenciás operációs lámpák fénye tökéletesen, árnyékmentesen világítja meg az orvos munkafelületét. Az 5000 Kelvin hőmérsékletű fény kibocsátásának köszönhetően ugyanazt a fogszínt látjuk, mint a természetes napfényben.

CARLO DI GIORGI ELEKTROKAUTER segítségével végzünk lágyrész-korrekciókat.

VÁKUUMFÓLIÁZÓ GÉPPEL  elkészíthető sínek:

  • Fogfehérítő sínek
  • Harapásemelő sínek
  • Sportsínek

DEPPLERER KÜRETTKANALAK ÉS KÉZIMŰSZEREK: innovatív és exkluzív,high-tech kézi műszerek segítik a tökéletes munkát:

Szeretnénk felhívni kedves pácienseink figyelmét a Fotógalériára, amelyben saját munkáinkból találnak ízelítőt a legmodernebb fogtechnikai laborháttérrel,fémmentes megoldásokkal,precíz direkt restaurációk bemutatásával.

Pellion Esztétikai Fogászat 6-7. kerület
Profi fogorvos csapat, fájdalommentes kezelések