Megvalósítjuk álmai mosolyát!

Pellion Esztétikai Fogászat

Prémium minőség és tartósság

Budapest, VII. kerület, Bajza u. 2 II. emelet 3. 
06-20/391-9911

Esztétikai fogászat

Amit képviselünk

Esztétika,minőség és empátia

Állapotfelmérés

Specialitásaink

Élethű fogpótlások, fémmentes hidak és koronák, direkt héjak...

Árak és garancia

Egyedülálló garancia

Professzionális fogászati anyagok, és szakértelem Önnek, Önért

Fotógaléria

Fotógaléria

Esettanulmányok: fogászati kezelés előtti és utáni képek

Esztétikai fogászati rendelő a belvárosban a 7.kerületben

A Pellion Esztétikai Fogászat Budapesten a belvárosban nyitotta meg kapuit a 7. kerületi Bajza utcában.

Kellemes hangulatú, szép rendelőnk szíves rendelkezésükre áll mindazok számára,akiknek fontos a minőségi, magas esztétikájú ellátás, tartós garanciával!

Rendelőnkben nem a mostanság divatos felpörgött, futószalagszerű  elgépiesedett ellátás folyik, nem ember tömegeket látunk el, hanem az egyéni individuális ellátásra törekszünk.Minden egy igényes kézműves műhely hangulatát idézi: kihagyott idő , nagyon precíz -míves kézimunka, tisztelet a páciensek felé, odafigyelés, empátia és minőség. Mindig mindenben hosszú távra törekszünk: a munka minőségét is tekintve és a páciensek utánkövetését tekintve is. Nincs sietség ,mindenre van idő. A stressz a lehető legminimálisabbra van redukálva. Pácienseink esetleges félelmei már az első ,második alkalommal oldódnak és elmúlnak. Ezután már szívesen jönnek,hogy tovább szépítsük és renováljuk a fogaikat.

Rendelőnk fő profilja a fémmentes restaurációk készítése : direkt héjak, CAD/CAM Procera és Cirkon koronák és hidak, tömések- esztétikus restaurációk, modern Ribbond szalagos megoldások, inlayek,inlay hidak ,implantációs fogpótlások készítése.

Maximális odafigyeléssel, csúcsminőségű professzionális anyagokat felhasználva szépítjük meg mindenki mosolyát. A precízség ,a kimagasló szaktudás, a magas technikai felszereltség nálunk alap.

A szolgáltatások fókuszpontjában Ön áll! Szeretjük Pácienseinket és örülünk,ha sokáig után tudjuk követni és kontrollálni a helyreállított fogakat és a mosolyokat.A fogorvosnak is rendkívül jó érzés,ha  a kontrollok alkalmával  tudja,hogy minden rendben van ,jó munka és szép alkotások születtek.

Szeretettel várjuk rendelőnkben! 

Az alábbi telefonszámon lehet bejelentkezni a hét minden napján: 0620/391-99-11

7. kerületi fogászati rendelő

A gyönyörű ápolt fogak nagyban hozzájárulnak a kiváló közérzethez,az önfeledt nevetéshez, a szép emberi kapcsolatokhoz! -vagyis egy magas mindennapi életminőséghez!

Az emberek zöme szereti eltolni, amennyire lehet halogatni a fogászati kezeléseket! Ne várjon, tényleg nem érdemes! :)

Ragyogjon új, üde és szikrázó mosolyával!

Rendelőnk megközelíthetőségét és a térképet az Elérhetőség oldalon tudja megtekinteni.

A fogászat a 6-7. kerület határán helyezkedik el, közel a diplomata negyedhez,az Andrássy úthoz.

 

 

Tiszteljen meg minket egy konzultációval, és győződjön meg személyesen is emberi hozzáállásunkról és szakmai tudásunkról!

Pácienseink legmagasabb fokú ellátása és biztonsága érdekében a Pellion Esztétikai Fogszakorvosi Rendelő modern fogászati kezelőegységgel és berendezésekkel van felszerelve,melyeket az alábbiakban tekintheti meg:

 

Fogászati röntgenkészülékünk: CASTELLINI X-SAFE PROTECTION FALIKAROS RÖNTGEN

Ezeknek a nagyfrekvenciás röntgenkészülékeknek semmilyen szórt sugárzásuk nincsen,ultramodernek.

Elektromos gyökércsatornahossz-meghatározó készülék: WOODPEX II APEX-LOKÁTOR

Gyökérkezeléseknél a gyökércsatorna pontos hosszának meghatározására szolgál, amely a röntgenfelvételnél sokkal pontosabb eredményt ad. Nem szükséges sugárterhelés, ezért terhesek hölgyeknél is kivitelezhető a gyökérkezelés röntgenfelvétel készítése nélkül. A készüléket rutinszerűen alkalmazzuk pácienseinknél a mindennapokban.

A rengeteg egyszer használatos termék mellett rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk a műszerek, az eszközök, a fúrók, stb. sterilizálására. A kategóriájában is csúcsmodellnek számító WH LISA B TÍPUSÚ AUTOKLÁV segítségével a legtökéletesebb sterilizáció is megoldott.

Az autokláv működéséhez szükséges desztillált víz előállítására külön berendezés működik rendelőnkben,az EURONDA VÍZDESZTILLÁLÓ KÉSZÜLÉK kiváló terméke:

A leöblített, megszárított eszközöket becsomagoljuk egy FÓLIÁZÓ GÉP segítségével és így kerülnek be az autoklávba, ahol fél óra alatt megtörténik a tökéletes sterilizáció.

INTRAORÁLIS HOMOKFÚVÓ KÉSZÜLÉKÜNK: P555-Prophy-EZ Jet fogászati homokfúvó

Ezt a finom kidolgozású gépet a professzionális fogtisztításban használjuk. Nagy sebességgel szór speciális finom mentaízű port vízzel keverve a fogak felszínére, így fájdalommentesen távolíthatóak el a legapróbb fogkövek, elszíneződések még a legeldugottabb résekből is. Polírozza a fogakat, a kezelés végén tükörsima felületet kapunk.Fogfehérítés előtt különösen javasolt. Már ezzel a módszerrel is fehérednek a fogak.

Fotopolimerizációs lámpa: BLULIGHT LUX

Ennek a LED-technológián alapuló lámpának a segítségével világítjuk meg a töméseinket. A LED technológiának köszönhetően a tömések gyorsabban elkészíthetőek és jobb minőségűek a tökéletes polimerizáció miatt.

MEDILUX NAGYFREKVENCIÁS OPERÁCIÓS MŰTŐLÁMPA

A plafonon elhelyezkedő Medilux nagyfrekvenciás operációs lámpák fénye tökéletesen, árnyékmentesen világítja meg az orvos munkafelületét. Az 5000 Kelvin hőmérsékletű fény kibocsátásának köszönhetően ugyanazt a fogszínt látjuk, mint a természetes napfényben.

CARLO DI GIORGI ELEKTROKAUTER segítségével végzünk lágyrész-korrekciókat.

VÁKUUMFÓLIÁZÓ GÉPPEL  elkészíthető sínek:

  • Fogfehérítő sínek
  • Harapásemelő sínek
  • Sportsínek

DEPPLERER KÜRETTKANALAK ÉS KÉZIMŰSZEREK: innovatív és exkluzív,high-tech kézi műszerek segítik a tökéletes munkát:

Szeretnénk felhívni kedves pácienseink figyelmét a Fotógalériára, amelyben saját munkáinkból találnak ízelítőt a legmodernebb fogtechnikai laborháttérrel,fémmentes megoldásokkal,precíz direkt restaurációk bemutatásával.

Pellion Esztétikai Fogászat 6-7. kerület
Profi fogorvos csapat, fájdalommentes kezelések